GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Nieuwe datum Gildedag Kring Maasland is 21 mei 2023!
Op deze nieuwe datum hopen we wij iedereen weer te ontmoeten om er samen een gezellige dag van te maken.
U komt toch ook?

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Kleding inzameling Nuland april 2020

In samenwerking met de afvalstoffendienst van Den Bosch halen de KPJ en de Guld ook dit jaar weer natuurlijk bij U aan huis uw oude kleding weer op. De kleding gaat opgehaald worden door heel Nuland op zaterdag 18 April a.s.

En natuurlijk krijgt U van te voren vanaf zaterdag 11 April een flyer en een kledingzak in de brievenbus, en deze kledingzak kan gevuld worden met oude kleding.

Maar er mogen ook meer textielproducten in namelijk, alle textiel die geweven, gebreid, gehaakt of gesponnen zijn mogen in de kledingzak. Bijvoorbeeld alle kleding, gordijnen, lakens, knuffelbeesten, vlaggen en handdoeken. Ook kapotte kleding en ook schoenen mogen in de kledingzak. Heeft u meer kleding en textielproducten die in de kledingzak passen ? Geen nood! Uiteraard mag u ook gebruik maken van de normale huisvuilzakken om uw overtollige kleding en textielproducten mee te geven.

Dus op zaterdag 18 April wordt door heel Nuland uw kledingzak(ken) opgehaald vanaf 09.00 uur, dus graag de kledingzak(ken) vóór 09.00 uur aan de straat zetten a.u.b.. Alle inwoners van Nuland alvast bedankt voor jullie medewerking!