GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Nieuwe datum Gildedag Kring Maasland is 21 mei 2023!
Op deze nieuwe datum hopen we wij iedereen weer te ontmoeten om er samen een gezellige dag van te maken.
U komt toch ook?

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Vendelgroet bij Sint Jozefoord

Op zaterdag 23 januari zouden we de jaarlijkse Teerdag vieren, maar helaas door de corona maatregelen ging de feestdag niet door. Daardoor kwam het idee om bij St. Jozefoord wederom een vendelgroet te brengen voor de bewoners. Omdat we dat vorig jaar in april ook gedaan hadden leek het een goed idee om het op onze feestdag te doen. Om 10.00 uur werd er verzameld in het bos en zo rond 10.30 verwacht bij St. Jozefoord. Hier werden we begeleid naar de plek voor de eerste vendelgroet. Tamboer voorop met slaande trom en daarachter 3 vendeliers, de Koning en de Hoofdman. Natuurlijk dit alles buiten op het gras aangaande de corona maatregelen.

Op 3 verschillende plekken hebben we een vendelgroet gebracht wat door de aanwezige bewoners bijzonder op prijs werd gesteld. Hierna buiten nog van een kopje koffie genoten en daarna gingen we weer terug naar het bos.

 DSC 7334 web  DSC 7372 web

DSC 7383 web  DSC 7440 web

DSC 7582 web  DSC 7604 web