GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Ophalen oud papier

Zoals bekend halen we al jaren met veel plezier het oud papier op in Nuland. Sinds enige jaren zijn we verplicht om het papier in te zamelen door middel van containers. We merken de laatste tijd dat er wat onduidelijkheid is over het ophalen van los papier wat er naast de container wordt geplaatst.

Om duidelijkheid te scheppen in deze kwestie het volgende:

We zijn niet verplicht om het papier naast de containers mee te nemen. Soms lukt het door onze mensen niet om het in de vrachtauto te krijgen en een andere keer worden de containers geleegd middels een zijlader waardoor het niet mogelijk is om losstaande dozen mee te nemen.

Dus als je het papier naast de container zet kan het zijn dat onze mensen, om een voor hun dus goede reden, het los papier laten staan.

Ons advies is dus om geen papier meer naast de container te plaatsen.

Oplossing kan zijn om een extra container te bestellen bij de Afvalstoffendienst Den Bosch of het desnoods weg te brengen naar de milieustraat, mocht u niet in de gelegenheid zijn om het te bewaren tot de volgende maand.

Wij hopen op uw begrip in deze en bij voorbaat dank voor de medewerking.