GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Nieuwe datum Gildedag Kring Maasland is 21 mei 2023!
Op deze nieuwe datum hopen we wij iedereen weer te ontmoeten om er samen een gezellige dag van te maken.
U komt toch ook?

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Onderling Jeu de Boulestoernooi en barbecue

Omdat er vorig jaar maar ook dit jaar geen onderlinge competitie gespeeld kon worden met Jeu de Boules door het bekende corona-virus, werd er ter vervanging op zondag 26 september een onderling toernooi gehouden en deze keer in combinatie met een barbeque. Met ongeveer 20 doublets begonnen we het toernooi.

Rond de klok van 10.00 uur begonnen de eerste doublets op de drie gritbanen bij de Guld. Nadat elk doublet 2 keer gespeeld had werd er gekeken wie er naar de 8ste finales gingen. Tussendoor werd er natuurlijk ook voor de inwendige mens gezorgd en kon men ook even de start van de formule 1 kijken.

Rond de klok van 14.15 uur begonnen we weer en speelden we zo richting de halve finales en de finale. Na zeer spannende wedstrijden werd het uiteindelijk duidelijk welke doublets een prijs hadden. 

Op de 3de plaats, Pachter 2021: Gerrit van Dijk en Bart Westerlaken

2de plaats, Heerboer 2021: Wilbert van Rosmalen en Kim Simon.

En op de 1ste plaats, Landjonker 2021: Michael Donkers en Miranda Vervoort.

Na de felicitaties werd er genoten van de barbecue en was het goed vertoeven in het bos. Uiteindelijk werd er in de avond terug gekeken op een mooie, gezellige dag en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd aan de prijswinnaars.