GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Nieuwe datum Gildedag Kring Maasland is 21 mei 2023!
Op deze nieuwe datum hopen we wij iedereen weer te ontmoeten om er samen een gezellige dag van te maken.
U komt toch ook?

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Concert 13 november – Circle of Life

Ook in Nuland heeft Corona op vele plaatsen diepe wonden geslagen. Het bedrijfsleven, de horeca, het verenigingsleven en niet in het minst een groot aantal gezinnen werden diep getroffen. Van dierbaren werd afscheid genomen, respectvol, maar niet op de manier die nabestaanden graag hadden gezien.

Ondanks de ook nu weer moeilijke tijden toont Nuland zich veerkrachtig. Telkens slaan we een nieuwe weg in. Maar de weg die we bewandeld hebben, vergeten we niet!

Door Harmonie Union is samen met het Nulands Gemengd Koor het initiatief genomen voor een speciaal Corona Herdenkingsconcert, met als titel ‘Circle of Life’. Een initiatief wat uiteraard ook door ons gilde direct werd omarmd. Inmiddels hebben ook de RK Parochie, basisschool de Hoogakker en het gemeentebestuur hun medewerking toegezegd.

Het herdenkingsconcert zal plaatsvinden op zaterdagavond 13 november 2021 om 20.00 uur in de RK Parochiekerk H. Johannes Onthoofding te Nuland.

Uiteraard zijn alle inwoners van Nuland en omgeving van harte welkom, maar in het bijzonder de nabestaanden van de in de achterliggende Coronaperiode overleden inwoners, het zorgpersoneel van St. Jozefoord en het Martinushuis en de inwoners van beide zorginstellingen, het personeel van huisartsenpraktijk Nuland, ondernemers en verenigingen.

Door de organiserende verenigingen wordt er alles aan gedaan om verspreiding van het virus tegen te gaan.

  1. Controle op het Corona toegangsbewijs
  2. Begeleiding naar de kerkbanken, zodat kerkbanken niet te vol komen te zitten
  3. Koffie & thee is gratis, zodat doorstroming sneller gaat en er minder contactmomenten zijn
  4. Dragen van mondkapjes is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

Wilt u liever online meekijken en luisteren? Ook dat is mogelijk en wel via onderstaande link.

Vanaf omstreeks 19.45 uur zal de verbinding starten.

Nuland Parochie DGH - YouTube

 

Circle of Life web