GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Concert 'Circle of Life'

Op zaterdag 13 november was er in onze Parochiekerk een speciaal Corona herdenkingsconcert, met als titel ‘Circle of Life’. Harmonie Union en het Nulands Gemengd Koor hebben samen dit initiatief genomen. Dit initiatief werd uiteraard door ons Gilde direct omarmd. De RK Parochie, basisschool de Hoogakker en het gemeentebestuur wilden hier ook graag aan meewerken. Rond de klok van kwart voor acht liepen we vanuit de sacristie in optocht naar de kerk met achter ons leden van het Nulands Gemengd Koor en Harmonie Union.

Daar aankomend stonden twee Hellebaardiers van het Gilde om iedereen te verwelkomen op deze speciale avond. Met luid bazuingeschal en met slaande trom liep het Gilde naar binnen en met een erehaag werden de andere deelnemers naar binnen geleid. Na het openingswoord door Pastor Verbakel en onze Hoofdman Gerry van der Schoot die tevens de presentatie op zich nam kon het concert van start gaan.

Het concert werd geopend door Harmonie Union met diverse nummers, daarna zong het Nulands Gemengd Koor bekende liederen. Pastoor Verbakel onthulde deze avond een nieuw plaquette (gedenkteken) voor Nulandse corona slachtoffers. Tijdens deze onthulling speelde onze bazuinblazers een muziekstuk.

Het concert werd afgesloten met het lied ‘Circle of Life’, heel toepasselijk in deze lastige tijd. Daarna volgde een groot applaus voor alle deelnemers.

Het was een speciale avond met veel muziek voor iedereen. Waarbij we herdachten maar ook vooruitkijken naar de toekomst.