GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Nieuwe datum Gildedag Kring Maasland is 21 mei 2023!
Op deze nieuwe datum hopen we wij iedereen weer te ontmoeten om er samen een gezellige dag van te maken.
U komt toch ook?

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Inschrijven Groot Nuwelants Jeu de Boules toernooi 2022

Evenals voorgaande jaren organiseren wij weer op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei  het Groot Nuwelants Jeu de Boules Toernooi 2022

Nog niet opgegeven? Vul onderstaande inschrijfformulier in en geef je op!

In de voorrondes zal gespeeld worden op de grasbanen en de eindrondes op de gritbanen. Dit alles bij ons clubhuis “Het Gulden Schot” IJzerkampen 22.

Zet deze datum in jullie agenda en schrijf de onderstaande gegevens op en vult deze aan, zodat u deze kunt inleveren. Dan graag het formulier inleveren vóór 22 mei op Roggeakker 11 te Nuland of u mailt deze gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inschrijfformulier:

Teamnaam:

Naam Teamlid 1 en 2:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:

 

inschrijfformulier


De Guld…. is altijd kei gezellig !!!