GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Nieuwe datum Gildedag Kring Maasland is 21 mei 2023!
Op deze nieuwe datum hopen we wij iedereen weer te ontmoeten om er samen een gezellige dag van te maken.
U komt toch ook?

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Groot Nuwelants jeu de boules toernooi 2022

Op een redelijke zonnige ochtend startte op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei j.l. de vijftiende editie van het “Groot Nuwelants Jeu de Boules Toernooi” op het terrein van het Gilde aan de IJzerkampen. Rond de klok van 10.00 uur startten de voorronden op de grasvelden op het terrein van het Gilde. Tijdens de voorronden op het grasveld kon iedereen zich namelijk te goed doen aan een doorkomend lekker zonnetje waardoor alle deelnemers met veel plezier hun wedstrijden konden spelen.

In totaal hadden er 12 teams zich opgegeven voor dit toernooi, van zowel jong tot oud. Uiteindelijk bleven er 8 teams over welke zich geplaatst hadden voor de kwartfinales welke in de middag zouden plaatsvinden. Na diverse spannende wedstrijden welke gespeeld werden op de gritbanen van het gilde werd de strijd om de derde plaats uiteindelijk gewonnen door het team “De Bokkenrijders” gevormd door Michel de Wit en Magda Kuipers.

Na enkele spannende wedstrijden tijdens de finale werd de titel ‘Landjonker 2022’ gewonnen door team “De Harjans”, Harrie van der Biezen en Jan Oremans.                                    Team “Hoas en Moas” gevormd door Christa Leenders en Tineke Maas werden zeer knap tweede.

Dus zag het er na een spannende dag de totaal uitslag er zo uit;

3e        Pachters van Nuwelant          “De Bokkenrijders”            
                                                      Michel de Wit en Magda Kuipers

2e        Heerboeren van Nuwelant     “Hoas en Moas”      
                                                      Christa Leenders en Tineke Maas

1e        Landjonkers van Nuwelant     “De Harjans”           
                                                      Harrie van der Biezen en Jan Oremans

Het gilde en alle deelnemers en toeschouwers kunnen terugzien op een gezellige en geslaagde dag.                       

Bekijk alle foto's van deze dag hier. 

De Guld…….is altijd kei gezellig !!!