GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Nieuwe datum Gildedag Kring Maasland is 21 mei 2023!
Op deze nieuwe datum hopen we wij iedereen weer te ontmoeten om er samen een gezellige dag van te maken.
U komt toch ook?

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Schoolverlaterskamp groep 8

Op donderdag 2 juni hebben drie Gildebroeders van het Gilde hun medewerking verleend bij de “sportmiddag” op het schoolverlaterskamp in Vorstenbosch.

De kinderen van beide groepen 8 van ‘de Hoogakker’ konden op de stormbaan, vlotten bouwen maar ook handboogschieten en jeu de boules spelen. In totaal hadden we 4 groepen en elke keer 20 minuten de tijd om te handboogschieten of te jeu de boulen en dan wisselen. De kinderen vonden het interessant en mooi om te schieten met de handboog, maar ook het jeu de boules vonden ze leuk om te doen. Met het zonnetje schijnend hadden we een leuke middag en we hopen alle kinderen ook.

En als je zin hebt om ook een keer te jeu de boulen of te schieten met de handboog, kom een keer naar het Gilde toe om het eens te proberen. Iedereen is van harte welkom!

Klik op deze link om de foto's van het kamp te bekijken.