GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Nieuwe datum Gildedag Kring Maasland is 21 mei 2023!
Op deze nieuwe datum hopen we wij iedereen weer te ontmoeten om er samen een gezellige dag van te maken.
U komt toch ook?

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Laatste reis gildebroeder Theo van Wanrooij

Mede namens de familie delen wij u mede dat op woensdag 14 september ons lid Theo van Wanrooij in de leeftijd van 86 jaar plotseling is overleden. Theo was vanaf 1977 lid van ons gilde en heeft vanaf het begin van zijn lidmaatschap geschoten wat hem zeer goed afging. Van 1980 tot 1990 was Theo de vaste barman in ons oude clubhuis. Ook het organiseren van de jaarlijkse contactavond was een van zijn vaste activiteiten. Tot zijn gezondheid het niet meer toeliet, was Theo bij iedere activiteit trouw aanwezig. 

Maar ook daarna kwam hij regelmatig nog voor de gezelligheid graag even naar ’t bos.  Theo is op woensdag 21 september met Gilde-eer door de Gildebroeders van Nuland,in aanwezigheid van afvaardigingen van de gilden van Gildenkring Hoge Schuts, begeleid op zijn laatste Gildereis. Na de afscheidsdienst is Theo, na een mooie mars door de bazuingroep, in het crematorium uitgevendeld zoals hij eens ook is ingevendeld.

Wij verliezen in Theo een zeer gewaardeerde Gildebroeder.

Theo van Wanrooij