GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Afkampen wisselschild

Zondag 16 november was de laatste ronden om te schieten voor het wisselschild.
Zowel bij kruisboogschieten als bij geweerschieten zou er vandaag een winnaar uit de bus komen. Helaas zaten de weergoden ons niet mee en was het een druilige natte dag. Maar goed dat mocht de pret niet drukken. Hieronder de winnaars:

Kruisboog: Arjan van Bakel met 25 treffers.

Kruisboog 60+: Jan Maas.

Geweer: Antoine van der Schoot met 25 treffers.

Geweer 60+: Theo Hanegraaf met 24 treffers.

Ook was het vandaag de beurt aan de dames, ook zei gingen vandaag de strijd aan met wipschieten (geweer). Dit jaar was het Sandra de Haas die de eerste plaats heeft behaald.
Alle winnaars gefeliciteerd en tot 7 December, dan zal er weer gestreden worden, deze keer gaat het om de onderlinge competitie.