GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Nieuwjaarsreceptie

Ook bij het gilde kregen de gildebroeders en natuurlijk ook bezoekers de gelegenheid om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen.

Ook dit jaar vond op nieuwjaarsdag 1 januari van 12.00 uur tot 14.00 uur onze nieuwjaarsreceptie plaats in ons clubhuis “Het Gulden Schot”. Een jaarlijkse traditie om het nieuwe jaar op te starten door elkaar het beste te wensen en te proosten op een nieuw gildejaar.

Hopende op een mooi gildejaar in de nieuwe gemeente ’s-Hertogenbosch en ook vooral dat we de komende jaren het ophalen van het oud papier bij u aan huis mogen blijven verzorgen.
Al meer dan 30 jaar verzorgt het gilde dit tot volle tevredenheid van de Nulandse bevolking waar wij u dan ook erg dankbaar voor zijn.

Uiteraard wensen wij als Gilde Sint Antonius Abt iedereen de beste wensen toe en een mooi 2015!