GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Bedevaart Sint Jan

17de Nulandse bedevaart naar de Sint Jan

Samen met het Gilde Sint Antonius Abt trekt de parochie Heilige Johannes’ Onthoofding uit Nuland op maandag 25 mei 2015 - Tweede Pinksterdag - te voet naar de St. Jan in ’s-Hertogenbosch.

 Het is voor de zeventiende keer dat zo Maria in de meimaand wordt bezocht. De deelnemers verzamelen om 07.15 uur op het kerkplein. Iedereen kan zich daarbij aansluiten. Om 07.30 uur wordt, na het uitspreken van het reisgebed door pastoor G. Verbakel, vertrokken naar de Sint Jan. Halverwege is er koffie, thee of iets fris. Om 09.45 uur gaat het dan in optocht met het Gilde voorop naar de St. Jan. De viering begint om 10.00 uur. Om 11.45 uur gaat het weer te voet terug naar Nuland vanaf de hoofdingang van de St. Jan. Halverwege is er frisdrank. De thuiskomst in Nuland is rond 13.30 uur voorzien.