GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Rabobank Clubkas Campagne

Help het Gilde Sint Antonius Abt aan stemmen!

folder-clubkas-campagne

Rabobank Oss Bernheze draagt het verenigingsleven een warm hart toe.
Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Deze Clubkas Campagne is nu van start gegaan en Rabobank Oss Bernheze stelt € 250.000,- beschikbaar! 

Ook onze vereniging doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Op deze manier kunnen we geld inzamelen voor de renovatie van ons clubgebouw waarbij we zoveel mogelijk duurzaam willen bouwen.

Stemmen

Van maandag 12 oktober tot en met zondag 25 oktober mogen leden van de Rabobank Oss Bernheze 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 250.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij als vereniging ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.
Ieder lid van de Rabobank heeft een persoonlijke stemcode ontvangen. Hiermee kan hij of zij dus 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 op onze vereniging! De andere stemmen kun je verdelen over andere Nulandse verenigingen.

Oproep aan alle leden

Het is voor ons zeer belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo stemmen te vergaren. Onze vereniging kan deze bijdrage goed gebruiken!
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging!

Bij voorbaat onze hartelijke dank!