GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Extreme weersomstandigheden

Al jaren halen wij met veel plezier oud papier op. Iedere eerste dinsdag van de maand staan wij paraat. Mede dankzij uw medewerking loopt dat steeds heel goed.

Maar soms kunnen de weersomstandigheden toch wel erg bar en boos zijn. En dan bedoelen we niet de kou maar de verraderlijke gladheid. Op slechts weinig plaatsen is (voldoende) gestrooid. Vaak moeten de gildebroeders dan schuivend door de straten het oud papier ophalen. De veiligheid van onze papierophalers komt dan onder druk te staan. U begrijpt dat deze veiligheid voorop dient te staan.

Mocht dergelijke extreme gladheid of erger zich voordoen, dan zou dat kunnen leiden tot het niet kunnen ophalen van het oud papier op die dag. Wanneer het oud papier dan wel bij u opgehaald wordt, zullen wij op deze pagina kenbaar maken.

We hopen niet dat die situatie zich ooit zal voordoen maar we vinden wel dat we u hiervan vooraf op de hoogte moesten stellen.